keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 1 Januari 2011

aku & 2011

3 + 4 ...hymmm..
takde lah tua sangat ..
eceh elok lerr ... perasan bangatt ...
sedor lee .. awak dah tua tak hengatt..

hmmm di kesempatan ini ..
masih ada masa lagi ...
untuk aku mengabdi diri ..
pada tuhan ... pada keluarga ..
pada negara ....
tak lupa .. diri sendiri

2010 dah berlalu pergi ..
1001 kesah .. tersimpan dalam diari ..
biarlah rahsia .. biar bersemadi ..
dalam ingatan .. kekal abadi ..

azam tahun ni ...
takmo main main lagi ...
nak kasik UP .. CGPA sem ni ...
mana tahu dapat AD lagi ...
kembang idong .. bangga sendiri ...
tu pun kalo takde aral melintang lagi..

hal kerja pulak.. takleh letak ketepi ...
mana yang teruk ... kena baiki lagi ..
yang dah mantop ... teruskan lagi
hal remeh temeh .. tolak je ketepi ...
lantak dorang lah ... aku tak peduli
buat lah hal sendiri ...

apa lagi nak di cari ...
kasih sayang dalam hati ...
moga bertemu kasih sejati ...
buat peneman sampai ke mati ...
jika ada yg sudi ..
(ehh apo nak heran doo ..
ramai manusio dalam planet ni ..
ado lah terselit tuu ..kat sana sini .. )

cukup la buat kali ni ..
anak buah mengamuk sakan ni ...
nak ituu .. nak ini ...
kacau idea acik mie je nii ..

sudah dulu lah sampai sini ..
len kali aku mengarut lagi ...
kalo suka ... sengih sendiri ...
kalo teruk ... kutuk sikit je dah le ..okii..
tata tutu titii ..
bersambung lagi di lain siri ...

;) Jijah@F.Kay
Banting 4.00 PM
01/01/2011



~ It'S OnLy Me ~

weeee

5 ulasan:

Fahim 'n Alin berkata...

gudluck 2o11 jijah!

Admin P@P berkata...

Salam kenal.
Semoga 2011 membawa lebih kebaikan untuk anda.

TQ

FieZaLieSa berkata...

selamat thn br..=)

►AdamXis◄ berkata...

Salam...thanks following.
Jangan main2 dah! hehehe...
semoga tercapai azam baru nie...
Amin...

FieZaLieSa berkata...

akak, amik award kt blog sye..=)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky