keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 27 Januari 2011

aku & dia

 Kerinduan melanda ini hari ...
rasanya lepas jumpe dia haritu ... terus tak berhubung ... time dia ym aku .. aku takde ... n for sure .. offline mesej kat dia ... call .. jarang jarang sekali ... tu pun jika perlu ...
makin kronik ni ... berbual bila perlu jer ... sms bila teringat jer ...
bukan tak ingat ... cumanya ini cara yg kami berdua suka ... (ye ker??)
hmm kekadang ada juga masa yg aku perlukan dia ... dia takde .. jauh ...
n akhirnya perkara tu berlalu jer ...
tak pasti lak ape kes dengan yg lain ... malas nak tau dah ... hal masing masing lah ...
sendiri mau ingat lah

tapi lately aku perasan .... cara kami berbeza ...
aku sederhana .. dia ... segalanya branded n expensive ..
aku mahu yg simple ... dia masih jaga imej n tatacara yg di benarkan ...
n dia banyak cakap .... aku ... membisu macam biasa ..dengar je ape dia cerita ..
tah la ek ... apasal bila dengan dia aku mati akal .... aku bukan macam tu ... banyak juga cerita aku ..
cuma bila dengan dia .. aku jadi tak tau nak cakap ape ... aku lebih suka dengar dia bercakap jer ..
kekadang dia pun sedar n tanya kenapa aku tak banyak cakap ... entah ??

paling best bila tengok telatah dia ... saja je kekadang dia biar aku gelakkan dia ...
mmm ... apa yg menarik pasal dia ???
entah ... cuma .. aku rasa selesa bila aku dengan dia ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

chekpid berkata...

amboi...ni luahan utk sape ni..ehemmmmmmm

Nor moscow berkata...

sedang dilamun cinta ke dik?

Jijahh @ f.k berkata...

chek : hehehe ada larrr ... yg pasti orang nye tak tau blog ni

Jijahh @ f.k berkata...

Nor : jiwa kacau jer .. hehehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky