keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 7 Januari 2011

external meragam lakkk ...

 stress sangat .... 184 GB koleksi lagu aku semua lesappp .... tah ape virus telah menyerang .. alih alih tak boleh nak access ... terus jadi 0 ... n dia suh format balik .... arghh... terus feeling rasa tak ok ...
ni dah kali ke 3 jadi  .. geram gak ... tiga tiga external yg aku ada meragam macam ni ...
ikut hati rasa macam nak je format ... tapi sebelum tu .. nak bawak berbomoh dulu la .. mana tau leh sembuh ... atau ada sesiapa leh ajarkan cemana nak buat ni ???


~ It'S OnLy Me ~

weeee

2 ulasan:

jedi berkata...

wah..byk tue lesap...

Jijahh @ f.k berkata...

tu ah .... sadis tol rasa ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky