keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 31 Januari 2011

hari ini ...

 suasana sunyi ....bukan malam ... tapi ramai yang cuti ...bukan cina atau india ... melayu je .kat sini..
 maklumlah .. sesekali dapat peluang cuti panjang ...balik kampung ..yey ....

aku masih selsema dari Jumaat lagi ... malasnye rasa nak makan ubat ... yg sebulan aku demam dulu pun agaknye masih bersisa dadahnye dalam badan ni kot ... tak kuasa ... ohh kuman dalam badan ... teruskan berlawan dengan kuman itu .... segar lah semula ... minggu ke dua dan tiga bulan Februari aku dah mula terbang ke sana kemari ... sabah sarawak la jugak ...

Sabtu n Ahad lepas aku habiskan dengan mentelaah n menyiapkan assignment jer ... banyak lagi nak kena buat ni ... aku dah mula menggelabah n tak senang duduk .... kalo waktu kursus .. jgn harap laa aku dapat pegang buku tu .. walau di waktu terluang ... siang malam kelas ... balik bilik kekadang dah jam 11 atau 12 ... otak dah letih ... bantal dah memanggil manggil ... selamatt ...
sooo sekarang masanya nak pulun abis ....  hehehe cahiyoooo ... chaiyoookkkk Amie

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

alfa juliet berkata...

sy dah baik selsema...pi makan ubat cepat2

Jijahh @ f.k berkata...

rasa malas nak makan ubat ... actually last week baru je kena .. then baik 2-3 hari .. kena balik ... isk .. kuman selsema ni memain kan orang nih

E.d.Y berkata...

ish..g makan ubat cepat!...huhu

Jijahh @ f.k berkata...

heheheh ... baik tuan .... (macam angkat tabik lak )

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky