keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 18 Januari 2011

HarumSundalMalam


 well .. bunga ni memang wangi .. nama dia je agak menyeramkan ...
teringat masa 1st time aku beli pokok ni ... masa tu aku gi kursus di Jempol, N9 ... soo pagi lepas pendaftaran .. aku gi pasar pagi utk cari sarapan ... tah cemana masa jalan kat pasar tani tu .. nampak lak orang jual pokok-pokok ... hahah sedang elok laa ada pokok ni tengah harum subur ... ape lagi ... beli laa satu pasu ...

waktu siang memang takde ape ape feeling ... tapi bila malam ...
nak dijadikan cerita ... pokok tu aku letak lam bilik ... tempat tu memang baru je bukak ... kalo dah aku sorang je menghuni block yg kosong tu .. seramz la jugak wehh .... peserta lain lom datang lagi ... soo bila letak lam bilik .. bau dia memang semerbak waktu malam ... time time tu laaa mula otak ni terfikir memacam ...
Terfikir sendiri ....
kang kalo aku letak kat kaki ... buatnye menda alah tu datang ... di gigitnye pulak ibu jari aku ....

letak tang kepala ... buatnyer tetengah malam .. aku bukak mata dia terjongos depan muka aku .. cemana kes ?? hehehe udahnye aku letak tang bucu bilik ...  kasik selubung satu badan .. tak bukak-bukak mata dah sampai cerah ...
heheheh penakut jugak aku rupenye ekk ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky