keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 23 Januari 2011

In Class

hmmm mana lecturer aku ni ... yg tadi ada emegency .. yg ni tak muncul muncul nih ... kalo dari tadi dia kata takdak kelas ... sedap gak balik tidoooooo ..... hmmmm sadisssss

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

dulu kat u tunggu 10 minit tak masuk gak, memang blah je

Jijahh @ f.k berkata...

ahh semalam dah setengah jam tunggu baru dia masuk .. dah tu takde lak nak say sori ke ape ... bengang je rasa ... dari dulu dia macam tu .. kelas dia memang selalu dia masuk lambat .. rugi wooo ... dah la 5 kelas je ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky