keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 4 Januari 2011

Syatrah Go 2 School

 hari ni hari kedua Syatrah pi sekolah .. tah cemana gaya la agaknye ....
tapiii... arini jijah nak cerita kes semalam ....
bangun pagi memang lembik giler ... dah siap mandi n pakai baju .. dia turun bawah tunggu ibunye buatkan susu ... sementara susu siap .. dia landing baekk punya atas sofa tu haa ... siap tertonggeng lagik ...
cemana laaa gaya ... kata bapaknye .. kul 12 tu dah nampak lembik n letih ...
pagi ni ceria sikit .. sbbnye semalam jam 9 dah kena paksa rela tidur .. kalo tidak jadi macam semalam laa ... gambar tu lakonan semula yerr .. semalam dia pakai baju kaler PINK!! ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

sisdee berkata...

wah comel okay siap ada lakun semula gambar hahahahaha...budak2 camtu le kan..1st day kat sekolah mmg letih bagi diorang....tapi mmg kena didik dorang tido awal tuk bangun awal esoknya..at least dorang cergas sikit kan :)

safura zahari berkata...

owh kecik2 dh pandai wat lakonan semula ye.

Hanis MY berkata...

boleh pulak buat lakonan semula comellah hehe...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky