keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 7 Januari 2011

Syatrah @ School

 Tak tau la anak orang lain cemana ragam ... tapi syatrah @ School .. aku rasa cikgu dia yg pening ... well .. syatrahkan Over Active ... ada je keje dia nak buat ... setakat ni ..hari hari bangun pegi sekolah masih mantop n takde ragam .. bangun mengikut arahan n terus mandi + bersiap dengan maknye ...

 Gambar sebelah ni ..1st day melaporkan diri di sekolah >>>>>>




semalam dia di denda oleh bapaknye sbb main kat kolam ikan ... tengah aku dok sembang ngan bapak nye .. leh pulak dia menyampuk .....


syatrah : cik mie ... cik mie .... kolam tu takde ikannnnnnn .. (tetiba nyampuk)
aku : abis kalo takde ikan buat ape Syatrah main kat situ ???
Syatrah : sengih n senyap terus .... 
Bapak : Oleh sebab Syatrah tak dengar cakap bapak ... esok tak boleh pegi sekolah!! ...
Syatrah : alaaaa ... ngape tak boleh pegi sekolah ???


soo semalam aku balik kerja terus tanya ... syatrah tak sekolah ke arini ... jawabnye ... bapak tak kasik sekolahh ....

di sekolah pulak >>> cikgu nye mencari anak murid ...

Cikgu Syatrah : paklah ...  mana anak ko? ...
Paklah : aku denda dia.. tak boleh pegi sekolah sbb main kolam ...
Cikgu : Ohhh tak bagus ... tak bagus ... 
Paklah : takpe .. hari ni je ... lagipun orang tengah excited nak sekolah ...

tapi hari ni dia pegi sekolah dah ...sebelum pegi sekolah tu .. memacam aku dengar anak n bapak bersembang @ aku janji lerr ... Jangan main dalam kelas ... Jangan Main kat kolam .. hehehe ....

semalam tu bapaknye bz tahap gaban .. soo tak sempat nak memantau anaknye kat sekolah tu ... ape boleh buat .. kalo dah over active ... payah jugak yer ... cemana laa orang yg ada anak hyper active tu ekk ? :-? sib baik 3 thn je baru ... harapnye bila dah besar sikit perangai dah cool down sikit la .. @ cerdik n tak over sangat ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky