keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 11 Januari 2011

Ting-tong @ Tontong?

heheheh sabo jer ... kekadang kite ni main redah jerrr (pinjam ayat kidrock kekasih lama ku) .. tengah discuss ngan kawan aku ... bincang pasal program .. alih alih dia mesej aku ...

geng :  takpe la kak ... berapa  pun sangup... nanti kite tingtong 4 orang ...
aku : (dalam hati) herkk ... takmo aahh ting-tong together-gether ...

heheheh terus sengap tak tau nak cakap ape ...jargon words ni memacam ada .. tak salah tanya kalo tak tau .. kalo kengkawan rapat mungkin kita tak kesah laa ... kira telan jer ... tapi kalo salah cakap ngan orang lain .. maunye dia salah faham atau kena gelak free-free ...

ting tong tu maknanya PENING
tontong maknanya SHARE


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

SYANI berkata...

Fobia dengar TING tu sebab boss sekarang nama TING..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky