keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 18 Januari 2011

windu ahh...

Kerinduan melanda ..
jampi apa yang dia baca ...
serasakan tidur tak berapa lena ..
hidangan pun tak berapa nak rasa ...
mandi 2-3 timba ... basah la juga...


yang pasti memang teringatkan dia ...
angau ke ape?
sengih sendiri tak hirau dunia ...
lantak la ape orang nak kata ...
hati rasa berbunga-bunga ...
hehehe ..rasa bahagia ...
asyik sengih sampai ke telinga...

baru semalam jenjalan ngan dia ...
bukan kat taman bunga ...
lepak kat mamak jer...
sembang suka suka ...
bertukar tukar cerita ...
maklum leer ..
sesekali jumpe ...

lama betul tak jumpe dia...
lebih 8 bulan rasanya ...
rindu separuh gila ...
tapi tak tunjuk ...
cover cover le..

kalo dah sah ...
rasa nak peluk peluk je dia ...
berkepit tak lepas sejam dua ...
sampai ilang rindu dendam lerrr ...
tapi tu berangan aje ler ...
hehehe ops sorii .. terover ...

ape leh buat ...
nasib aku sudah tersurat ..
bercinto timur & barat ...
tak dapek nak dekat dekat ,..
takpelah ... takde la buat maksiat ...
bercinto dalam internet pun ..OK Whatt?

entah bila dapat jumpe lagi ..
kitorang pun asyik kesana kemari ...
nak dating kena buat temu janji ...
itu pun belum pasti ...
dapat date sebulan sekali ...
kira ok lah lagi..

sesekali jumpe kekadang semacam tak puas hati
kekadang terdiam tak tau nak cakap ape lagi ...
dok toleh kanan kiri .. tengok sana sini ..
nak cover gabra lam ati..
curik pandang sesekali ..
huuu rasa nak pitam 14 kali ..
encem nye mamat ni ..
bahagia kalo jadi laki ... hihihihi
(ehhh sengalnye minah ni)

ape pun ... semua dah sedia dalam diari ...
turuti ape saja yang jadi ...
itu kan dah janji ilahi ...
kalau ada rezeki ..
tak kemana laa kami ...
hehehe merasa nasik minyak la nanti ...
kalau bukan kenduri aku ...
nasik briani pelita sudah pasti ...
tapi kena belanja diri sendiri ...
hihihi...

kuwang-kuwang kuwang
ape je laa aku merepek meraban ni ...
saja je nak ceriakan pepagi ni ...
mana laa tahu feeling bagus n ada ong lagi ...
takde ape yg rugi ...

tapi ni mimpi aku malam tadi ....
haduuu macam real citer ni ....
kalo boleh nak rewind sekali lagi ...
rasa tak puas hati ....
takde ending cerita ni ...
hero hensem .... rugiii .. rugii ...
alangkah bagus kalo real life macam ni ....


kesian korang ... terkena sekali
melayan .. citer dongeng aku ini ...
tapi korang pun tumpang sengih sekali ...
kira ok la lagi ...
sesama layan mimpi aku malam tadi ...

 11.29PM/18012011
~ It'S OnLy Me ~


weeee

4 ulasan:

ain shakirah muhamad berkata...

ku sangkakan betol-betol hahaha....
adoiii tertipu sudah hehehe

Panglima Muda berkata...

hai jijah, semalam lupa basuh kaki ke.. dah dah lah tu...angau teruk sangat

alfa juliet berkata...

kiut gambar finger tu..nak buat kat anak ar

Jijahh @ f.k berkata...

heheh saja suka suka ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky