keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 24 Februari 2011

BOM PALING SEDAP!

 hari ni sarapan pulut kelapa .. yg buat lagi best ..sebab ada ikan rebus goreng n ikan masin .. huuu sodap beb... biasa kat kampung jer merasa .. kat kl susah lak nak cari kelapa parut yg segar..  (heh alasann) lagipun  ikan rebus ni memang sentiasa ada stock kat umah ni .. heheheh

sooo the way eating it with full of fun and enjoyment is ... make it small "bomb"... hahaha... the way it is when i was small until now .. n forever i guess..

kepal pulut dengan lauk sikit .... thenn... ngapppppppp.... hehehe skang aku rasa macam nak makan agi ahh .... adioss beb ... kang sambung

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Nureen berkata...

lamo x pekena pulus ngan ikan masin ni.. tambah cikit nyoq kan perrgghhhh....

Mas berkata...

tak pernah lagi makan pulut kelapa cicah ikan rebus grg... nampak cam sedap!

Jijahh @ f.k berkata...

nureen .. memang sedap kan pulut pagi ni ... heee tak jemu ahh makan pulut macam ni

Jijahh @ f.k berkata...

mas.. ikan rebus tu bila dah masam n tulang dia mula mereput .. memang best sangat .. tambah lak kalo dah garing ... memang pasangan ideal la kalo dengan pulut kelapa tu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky