keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 8 Februari 2011

dah ready ...

tetiba rasa penat nye rasa pagi ni ... rasa down abes .. takde mood n so on ... tiket ke sabah lom dapat ... they all will leave on 11.10 .. hahaha for the 1st time ... fed up lak rasa ... n takde mood langsung nak ke sana .. seriuss ..
satu lagi yg buat aku rasa angin satu badan ... dia dah tahu ada urgent ... kenapa laa dia datang lambat? memang aku rasa dia tak serius ... dah tu cakap banyak lak .. itu tak kena .. ini tak kena .. itu tak pandai n so on ... arghhhhh ... bosann ..bila aku tak tolong .. dia kata aku buat tak tau ... tapi bila aku dah tolong .. naik kepala n memain lak ... aku dah stop semua kerja aku since end January .. just to help her ... tah laa .. tak paham aku ..
tadi aku cakap orang kew semua ada atas .. check kalau tiket ada ke tidak .. then dia boleh cakap ...
ehhhh mana bolehh ... akak belum pack barang ape ape lagi ??
apo ko bondo laaa dia ni ... aku dah remind semalam .. walau takde tiket .. prepare je la semua .. in case dapat lewat tiket pun takpe .. boleh terus pegi .. barang barang nak guna .. aku dah pack 3 kotak ... yg dia punya ? zero ..
lantak pi laa ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

Sabo jelah Jijah yer...
Kalau ikutkan hangin nt dpt
darah tinggi plak..heheh :D

MAPPIAU berkata...

sabo la yea, dugaann sume tuh :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky