keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 7 Februari 2011

ice ... ice .. babeh

 huuu .... adakah hari ini terlalu panas .. atau opis aku yg rasa panas tak cukup ekon ni ???
tetiba lak harini rasa haus n panas sangat .... kan best kalo dapat minum ais yang sesejuk tahap beku otak tu .... ais blended ker .. huuu ...parahhhh ....

hahah ... biasa kalo time panas ... kurang air ... lebih baik minum air tembikai kan?? ... sebabnye .. tembikai  kaya dengan air .... tambah pulak .. takde laaa manis sangat ... slurppp ... 
 satu lagi kegemaran jijah ... limau ais ... nak masam masam takmo manis sangat ...heeee .... rasa fresshhh sangat kalo dapat minum masa tengah hari rembang n panas panas tu ... hilang hausssssss ... cedapnyeeeeee .... 

atau ....






nesloo ... huuuu .. fav jijah masa keje di IKBN Bachok ...  bukan ape .. akak tu memang pandai sangat dia buat ... secukup rasa nescafe dia ... n milo dia banyakkk ... biasa jijah sarapan dalam kul 10 .. terus makan nasik berlauk ... then tapau neslo ais .... balik opis .. masuk lam MUG GIGAs jijah ... sampai ke petang ada ais lagi ... soo sedang elok jijah balik keje jam 6.30 atau 7 petang .. baru abis ... heeee ...
atau time penat sangat keje .. tak lalu makan .. neslo ni je yg jijah telan ...

alaaaaaaaa ... kalo takde semua kat atas tu pun takpeee .... asalkan ada air koseng sejukkkkk ... huuuu sodappppp ....


tulunn .. sape yg rajin nak ke cafe .. nak kirimm ... :(













~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Panglima Muda berkata...

kau goda aku dengan gambar tu

Jijahh @ f.k berkata...

heee ampunnn ... jijah kehausan harini Panglima :( .. jap lagi baru nak pi cafe

MAPPIAU berkata...

vavava dahage dah nih gulp!! ni yang kene turun cafe skang ni nih hihihi

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky