keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 13 Februari 2011

Jenjalan di GAYA Street



 heee lepas banyak kali datang sini ... pagi ni baru berpeluang untuk pergi jenjalan di Gaya Street .. bukan Petaling Street OK ...
memacam ada kat sini .... hmm sama la lebih kurang macam kita gi pasar malam atau pasar minggu ... tapi ... kat sini ada gak jual haiwan peliharaan macam burung, ikan, hamster dll .. jual pokok pokok ... semua segar segar tuuu .... Orkids ... hmmmm sayangnye tak dapat bawak balik KL ... :( .. paling banyak souvenir laa ...
heee jijah dah hampir muflis ni ... banyak sudah abis duit belanja .... makan makan la paling banyak ... tapi ni la 1st time dapat jenjalan banyak ... tak larat dah rasa ... anyway .. esok balik kl dah .. hmmm sadis nihhh ... kan best kalo aku dapat kerja di sini ... hahaha mungkinkah ??



~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

.ejat. berkata...

ni kat mane? penang ke?

Jijahh @ f.k berkata...

kat KK la ejat ... jijah berkursus di sini ... esok dah nak balik KL

Huszaini berkata...

sabah best! tapi dok kejap2 jerlah kot.. hehehe.. dok selalu nnt rindu kat semenanjung!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky