keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 21 Februari 2011

katak ohh katak ...

katak ohh katak ..
kenapa panggil hujan ..
aku panggil hujan kerana aku kepanasan...

hehe saja je ubah ayat sikit ...motif ?? sebabnye harini aku nak storey morey pasal katak ...bukan katak hijau .. bukan juga coklat.. bukan katak pisang .. bukan juga katak tomato ...

katak hijau .. katak pisang
katak melepak di pokok keladi ...
kaki ku ini dah rasa kejang ..
jenjalan di Gaya street sepanjang pagi ..

kehulu kehilir katak melompat
jatuh di lopak terus berenang
habis kami jelajah semua tempat ..
rasa geram nak rembat semua barang ..

katak pisang kaler hijau pelik ..
badan lembik.. warna menarik ..
tengah jenjalan tu ... tetiba ada sesuatu yang buat mata tertarik ..
whoaaaaaaa .. elok tergantung ... banyak baekkk...

banyak berudu .. katak puru ..
happy berenang dalam longkang ..
yang aku jumpe .. barang baru ..
tapi geli pulak aku nak pegang ..

elok bersusun bergantung gantung
katak coklat besar besar
rupanya depa buat beg kantung..
tapi tetiba rasa kelakar .. (tak dapat bayangkan kalo aku pakai beg ni)



taukey kata katak betol .. hehehe tak lalu rasa nak pegang wehh...soo layan je lah gamboo

heeee ada ke orang nak souvenir beg katak ni ?? oo yeah ... tu bukan jari jijah OK .. i tak pegang katak ni ... mata dia semua mata plastik la ... of coz semua isi perut dia dah kena buang .. heee ciannnye dia ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

6 ulasan:

miss miera berkata...

mc real pnye katak ... huhu

Fahim 'n Alin berkata...

ade ke orang nak beli 2

kak Erna berkata...

ya allah jiah..kat mana tu.katak betul ke plastik tu..
tetap jugak geli tengok katak..

safura zahari berkata...

arghhhhh tak suke katak.eeeuuwwww....

Jijahh @ f.k berkata...

isk ... ni semua katak reall ... tak sangka lak ada orang guna kulit katak ni utk buat barang ... beg duit lak tuu ... hiks ...

SURIA AMANDA berkata...

tgok ni sambil minum air..terus terjeluek...yeww..geli..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky