keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 10 Februari 2011

@ KK

 gheeeee ... akhirnya aku sampai juga di KK ... jam 3 petang kelmarin .. masih sibuk sibuk takde tiket ... hulamak .. amacam neh ... hingaq abis ... at last nuar datang macam hero sekali nampak .. melangkah masuk dengan selai kertas di tangan .... n say ... PROBLEM SOLVE KAK .... JOMMM ... heee memang bebetul hero ahh ... dia jugak yang hantar kami ke airport ... walau sesat sikit ... hehehe .. ape pun ... mekacih ye nuar ... nanti akak beli souvenir Sabahh bahhh

okeh okeh ... lagik sape nak souvenir ?? hahahah ... nanti jijah cari ilham buat kontest ekk ... tunguuu kelahiran sulung kontest ku ...

cuaca sini ok sangat .... tak ujan ... tapi belum lagi sempat gi jenjalan waktu petang ... maklum la .. hari ni kan tiramisu last ... sadis gak memula tu ... tetiba teringatkan dia ... kan best kalo dia ada lagi ... hiks .. boleh la cinta lama berputik lagi .. tambah lak dah dari sekolah agi ... heee ... syahdu kejap ... ape pun .. dia adalah kenangan termanis dalam hidup .. sooo ingat banyak kali pun takperr ... i like ...

esok lokasi kami ke kampung timbang dayang .. Kota belud n kampung tanjung batu ... kota belud gak ... nahas la ko cikgu cikgi ... ahaks

ok .. nak sambung bengkel nih ... saja je rileks jap ... tata titi tutuuu.... gambo nanti ekkk

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

selalu awak jalan kk ek

Jijahh @ f.k berkata...

sebabnye ... program untuk buta huruf di bawah jabatan saya tumpuannya di sabah n sarawak ... heheh nak pesan udang kering ke ? hehehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky