keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 7 Februari 2011

pack & un-pack

 senang bab unpack dari nak pack barang ... ahhh tak tau mana satu nak bawak ... kang banyak barang .. beg besau ... orang kata macam takmo balik dah ... atau orang cakap ... huuuu macam nak pegi sebulan .. hiiiss .. segan gak ...
hahah .. tapi aku cakap kat ko ... aku rasa macam nak bawak je semua .. senang ... takde la nanti aku kata .. alaaa .. apasal aku tak bawak itu ... alaa yg ni tak bawak ... hisss ... susah tau .. tambah lak kalo pompuan ni ... semua nak ... kalo lelaki bawak 4 piece .. pompuan nye 8-9 tuuu ...  hahah yg se kecik kecik menda ... sampai ke besooo punya ...
aku tak suka pack awal .. sbb aku akan ada penyakit ... sumbat ... bawak kuar ... sumbat balik ... kuarkan balik ... kira .. kira ... sumbat ... lipat ... gulung ... masuk lam plastik bag ... ahhh bawak kuar balik ... haaaaaaaaa ... tu diaaa .. siang malam pagi petang dok mengemass ... tu dia aihhh ... budak witiza nih ... haruuu ...
sooo esok nak pegi sabah ... tu pun kalo dapat tiket ... haha jgn harap .. walau ape pun .. tetap bawak ... in case jadi ... serbu LCCT ... if not ... cool down ... rileks ...
sooo .. aku belum sentuh ape lagi ... tapi mata dah ngantuk ... soo better aku kemas cecepat ... kang esok cuma tinggal toiletries jer ... yg lain leh selesaikan segera ... penat otak arini rasanya ....tambah lak kurang air n hauss memanjang ... rasa macam dah 2-3 gelen air aku sedut .. tapiiii ... semua tak ok punn ... takkan nak kena srooop air mineral cap diraja lak ... pierre ke ape nama tahh ... hehehe lantoookk ...
wa undur duluu ... nak pack barang .... nite alllz ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky