keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 6 Februari 2011

penatt sehh

 heh ... akhirnya jadi juga aku drive ke sana ... hmmm bukan ape ... risau gak aku nak drive jejauh ... skang ni aku cepat penat .. kekadang aku drive balik dari opis pun ada rasa macam mengantuk la jugak ... kalo dah mengantuk .. sambil drive ... haaaa korang pun tahu ape kejadahnye yang akan terjadi ... ada gak sekali dua aku dah macam knock off ... terus terpadam sekejap ,,, then sedar balik ... time tu aku memang dah berdesup masuk kat rumput rumput tu haaa ... bahaya kooo ... kang ada gak aku terjah ladang kelapa sawit ngan kereta kebal aku tu haaa ... iskk .. jgn lee ... dah la lom kawen ni ... kurang saham aku ... hehehe .....
tapi ... ada satu agi yg aku tak pueh hati ni .... aku nye cincin lom ambik agi dari sogo tu haaa ... ngan sape aku nak gi ??? sorang.... oh nooo ... KL lagi pack jalan nye ... tak kuasa makkk ... kalo terdesak .. mungkin aaa aku gagahkan juga lutut ku ini ... tapi aku lebih suka kalo terjah train okehh ...

tadi aku tengok citer yogi bear n the green hornet ... hmmm best juga ... tapi ada lagi citer baru yg aku nak tengok ... ape tajuk lupe ahhh ... tapi based on true story ... hmmm yg dorang masuk lam gua tu ... n satu agi kes lelaki yg macam dok panjat panjat bukit ... heee aku suka citer gitu ,.. thrill n adrenalin rush hehehe ape tah ... tak reti nak sebut ...

abg aritu kata nak tunggu tengok citer smurff  ... hehehe sabo jer ... tapi kalo dah dia ajak .. aku ok jer ... takdak halll ..tapiii .. mana tah dia ... senyap je lepas balik dari kl aritu ... aku sms pun senyap tak berbalas ... ym pun senyap sepi ... hmmm ... takpe ahh .. nak buek cemano kalo dah orang takmbo layan ... tah la .. kang kalo aku fikirkan sangat .. aku lak naik meroyan .. kang mula aku cari pasal .. then tak pasal pasal aku tak puas ati ngan dia ... heeeee no ... no ... nooo.... dont mess with me ... i dont like ...

soo now aku nak sleep lah .. esok .. aku berazam n berjanji akan siapkan assignment aku yg soalan tu .... hiks ... saya berjanji pada diri sendiri ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Panglima Muda berkata...

lama tak singgah bertanya kaboooo

Panglima Muda berkata...

lama tak singgah bertanya kaboooo

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky