keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 3 Februari 2011

salah timing ...

 hiks .... aku ni asyik wrong timing jer .... dulu aku call kawan aku sorang tu ..si pah bedah ... masa tu dia lam sepital ... tengah sakit nak besalin ....

ni tadi aku sms kawan aku ... pun dia kata dia kat kampung ... tengah sakit nak besalin ...
aiyarkhhh .. takde masa lain ke ko jijah nak call @ sms orang ... hehehe .. asyik kacau orang nak besalin jerr ....

walau ape pun ... buat sahabatku Alia .. semoga kamu selamat melahirkan .. dan keduanya sihat sihat n ok jer ... amin

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky