keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 4 Februari 2011

Syatrah & Apple


well macam biasa ... kalo dah aku ngan syatrah ... mesti dia carik buku n suruh aku bacakan ... soo baru je kejap tadi dia suh aku bacakan buku little red riding hood .. then dia mintak bacakan buku jack n the bean stalk ... soo lepas tu dia pun bukak encyclopedia kanak-kanak .. sooo salah satu dalam page tu ada la gambar budak tengah makan apple n gambar pokok penuh dengan buah apple ... soo aku pun kata ..

 aku : haaa yang ni pokok apple ... syatrah kena makan buah banyak banyak ... baru la besar .. tinggi ... cantik ....

syatrah : habis kalau mati macam mana ?????
aku : mati ??
syatrah : ye la ... macam dalam buku ni haaa ?? (sambil tunjuk buku snow white)
aku : haduuuu ... parah jugak kalo dah terlebih pandai ni ....  

kiranya apa aku citer semua dia simpan lam memori la ekk ... 

 siap la nenek dia ... balik kampung nanti ... abis dia lak citer kat nenek dia .... bagussss anak buah aku ni

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky