keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 25 Februari 2011

terlebih rajin ..



 wahhh .. penuh bersawang la pulak umah ni ... macam dah bertahun tak cuci sawang ... well memang biasa laa .. kalo dah nak musim hujan .. labah labah ni mula laa masuk kat dalam umah n buat sarang ... yang sedia ada pun dah banyak ... tambah lak yg pendatang asing .. huuu .. macam setinggan dia lakk ...

sooo .. dah settle hal saman n resit bayaran saman yg aku cari .. sooo .. mula laa projek membuang sawang ... lenguh gak rasa tengkuk ni ... sib baik laaa penyapu sawang ni ringan n berkesan ... sekali dua sapu je dah hilang terus ... hahaha ringan ringan pun .. terasa gak lenguh n sakit kat area lelemak sayap kelawar kat lengan aku ni ... (kira berkesan ahh tu ... lelemak terbakar ..muahahaha)

sekali sapu punya sapuu ... siap ambik tangga besi tu .. sbb nak cuci kat lampu minyak tanah kat depan ni ... tapi takat anak tangga ke 3 je la .. aku ngeri sikit bab panjat memanjat ni ... dah la sensorang jer .. kot jatuh sape dia nak angkat aku ?? hehehe alasann ...

soo memang sedang elok la aku naik paras ke 3 tu .. senjata yang digunakan ialah penyapu lidi mak aku ... haaa ape lagi .. macam orang lawan pedang aaa ..libas kanan kiri ... sekali .... tercabut satu section lampu tu ... jatuh berderai ... alamakkkkkkkkkkk ... dah la lampu antik .... kalo arwah ayah aku ada ni ... pasti dia membebel sakan ni .... haduuu tak sengaja buukkk ...

cecepat aku sapu n kumpulkan kaca tu ... careless ahh ... ni mana lak aku nak carik gam gajah ni ... gam uhu ni takmo lekat ni ... bawak balik kl la gamaknye ...

walau ape pun dah siap kemas dah .. layan aaa .. gambo tah ape ape aku ambik ni ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky