keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 10 Mac 2011

bila si kecit demam ...

last week aku jadi pengasuh tak berbayar ..jaga si Syatrah n Faris ..mak nye kena g kursus ... heee tak kesah le ... tapi kecian kat dak kecit tuu ... demam .. batuk & selsema ... malam nak tido ..siap terbatuk batuk ... udah tu ngigau kemain lagi .. siap cakap sensorang n ada sekali tu dia merangkak rangkak tetengah malam lak ...
semalam dah ok dah dia ... gambo masa tengah makan ubt n selepas makan ubt .. pensan terus ...

tu gambo Faris ngan akak dia .. demam ..demam jugak .. tapi tetap lasak



~ It'S OnLy Me ~



weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky