keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 9 Mac 2011

Lawak Syatrah .. Duit & Cikgu ...

Macam biasa ... aktiviti menabung kena laa di ajar dari kecik supaya melekat terus sampai ke besar ... setakat ni Syatrah masih ok ... kalo dapat duit .. dia akan kasik bapak atau ibu dia untuk simpan dalam bank ... maybe sbb tak reti nak beli pakai duit kot ... lagipun kalo dia nak ape ape .. direct je dia gi jumpe bapak dia kat sekolah ... siap order ape bagai ... (hamboiii kemain lagi)

antara alasan femes bila nak suruh dia simpan duit >> Syatrah kan dah sekolah .. kena simpan duit ...

kelmarin aku dok sembang ngan dia ... soo ada laa benda yang dia nak .. n macam biasa ayat dia ...

Syatrah : NANTI CIK MIE BELIKAN UNTUK SYATRAH EKKK ....
Aku : Acik mie mana ada duit ....
Syatrah : TAKPE LAA .. NANTI SYATRAH MINTAK laa DUIT KAT CIKGU...
aKU : AIKK .. APASAL SYATRAH MINTAK DUIT KAT CIKGU ...??
sYATRAH : Kan Syatrah simpan duit untuk sekolahhh ....... 
aku : HERKKKKKKKK .... INI MACAM PUNYA OLANG PUN ADA KAAA ...abis la cikgu koo ..

BANTAI GELAK KAU KAU DENGAN BAPAK DIA ...

makin hari makin ligat otak dia ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky