keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 8 Mac 2011

Perhimpunan pagi ... dulu dan sekarang

 bila sebut perhimpunan pagi ... mesti teringat jaman sekolah dedolu ...
beratur pepanjang sampai belakang ...
nyanyi lagu negaraku ..lagu negeri .. lagu sekolah .. ...
then baca doa ... baca ikrar & baca rukun negara ...
then baru la ada spot-check (kuku, seluar, rambut, kaki seluar .. bangle..cincin  dll ...
sesambil dengar amanat dari guru beso ...

atau proceed kalo ada pertandingan ape ape yg dibuat masa perhimpunan ...
then tiba masa penyampaian anugerah special @ denda (bebudak nakal) 
bersurai


tapi beza perhimpunan pagi bila dah kojo ni .... 
sampai ke tempat perhimpunan jer .... kena daftar .. sign ...
cari tempat duduk ... layan muzik iringan dulu ...
tunggu menteri sampai ... dengar lagu lagi ...
bila menteri sampai .. berdiri ... then duduk ...
then berdiri .. nyanyi ... lagu Negaraku ... lagu Perkhidmatan awam (lagu fav aku) ...
lagu 1 Malaysia ... OOooo
then duduk ... baca doa
dengar amanat yang di sampaikan ...
penyampaian hadiah atau anugerah pada kakitangan ...
makan-makan..
bersurai ..

heee .. ni gambo kami ber-3 tadi pagi masa perhimpunan ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky