keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 7 Mac 2011

tunggu masa meletups jer ...

 isk .. dah tahap kronik email aku ni .... agaknye bila nak penuh n kena tendang balik ekk email yg depa hantar ni ? hehehe geram je rasa tangan nak delete je semua ... tapi sayang lak isi kandungan dalam tu ... mana tahu ada yg berinformasi ... tapi sure la aku dah ketinggalan kann .. citer dah basi baru aku baca ... tu pun agaknye dari tahun bila masihi aku lom selak tu .... hahaha mau julingmata n tergolek terlentang siang malam baca email ... mueheheheh...

nak suh depa stop send kat aku email kang .... ada kata aku sombong lak .. tak pun sunyi sepi lak email aku kang .. langsung takde orang nak send email .. haaa baru padan muka aku ...

hantam sajalah ... janji bahagia .. sokk aku tapis la ape yg patut ekk ... gheeeee ... jgn stop send email kat aku ekk ... mekacihh kengkawan ku ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky