keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 18 April 2011

Bday 16 April 2011

ok ... minggu ni memang tak dapat duk umah kecuali Ahad ... itu pun 1/2 hari aku ting tong ...

Sabtu lepas aku pegi Putrajaya ... kenduri kawen bos kat opis aku .... then singgah umah geng aku .. upenye depa buat suprise bday lak .... hehehe ...

soo tetiba je keluar idea nak pegi i-city .. soo ok lah ... sbb semua tak pernah pegi lagi ... lepas maghrib .. terus ke sana ... RM10 per entry ... tapi dalam tu semua nak kena bayar la pulak .. kecuali pokok pokok yang terpacak kat depan tu .... yg tu .. boleh aje kalo korang nak bergambar sampai pitamm ...

masuk ke tempat reptile (yang terbanyak kekonon) ...punye xcited .. sekali ... koleksi dia 2-3 jenis je .. ular .. turtle ... spider .... biawak / lizard ... frog .. ... banyak jenis .. tapi terhad specis tu je la ...

then umah salji ... RM25 per entry ... huuuu ... masakk .. tak masuk pun ....

ape yg best ek ?? aku pun tak pasti lak .. aku rasa biasa je ... ye lah .. maybe baru lagi ... n in future pasti lagi gempak kot .... kawasan dia pun tak luas sangat .... lagi menarik kalo pelbagai jenis hiasan ke ... more colourfull .. hahah banyak lak komennn .... atau dia buat persembahan lampu tu ke ... kan ??
anyway ... takde camera yg canggih manggih .. soo gambar blurrr je banyak ... hantam sajalah ...

suppose aku keluar ngan Vicky that day .. tapi semua plan batal ... bermula dengan kenduri .. then vicky lak ada sedara nak datang rumah ... then sakit perut ... ape pun ... moga dia cepat sembuh n next time darling ... never plan what we going to do ... just do it ;) .... hiks ... kalo plan memang tak pernah menjadi ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

ratusiput berkata...

nyampah gak masuk ict sbb cam tertipu.dahla masuk kena byar pastu dlam nk bayar lg...iskk..tak patut pun kan..

rara pinkmafia berkata...

lol 25rm?mahalnya.dulu 10rm je rumah salji tu.

Jijahh @ f.k berkata...

ratu > betul tu ... rasa macam takde ape je kann ... tapi banyak komen yang kata kat situ best ... tak tau la ape yg best bagi depa tu ..

Jijahh @ f.k berkata...

rara > best tak dalam umah salji tu ???

Oasis berkata...

Dah pernah pegi sana tapi tak de la gempak sangat kan...semua benda nak kena bayar skang ni.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky