keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 25 April 2011

Bila Syatrah mula mengeja ...

Sejak dia mula sekolah ... kat mulut dia tu memang laa selalu menyebut ABC .. nyanyi lagu tah ape ape ... kekejap buat keje sekolah ... siang malam macam tu la .... tapi yang kelakar tu bila dia mengeja ...



L-A ... la .... B-U ... bu = SATU
KA ..ka .... JU .. ju .... = IBU ...
LA ... la ... MA ..ma = BAPAK ... 
BA ...ba .... CI ... = CIKMIE ...


aduu ... kelakar lak rasa ... selambe dia je sebut ape dia ingat .... selalu memang aku ajar gak la dia mengeja .. yg simple simple ape yg dia sebut perkataan tu la ... ABC pun tak betoi lagik ... sabo je laa ...
 Syatrah ... Ohh ..Syatrah...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

Nur Ardilla Najwa berkata...

ahahah...mesti comel kan...=)

Jijahh @ f.k berkata...

hehe aktif melampau

nurayunni berkata...

hehe...suke btl telatah bdk comel nie..geram tgok...:)

Jijahh @ f.k berkata...

gheeeeee ... Syatrah ni over aktif .. tido je baru dia diam .. letis kekadang tu

Oasis berkata...

Yang penting dia confident. Hahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky