keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 30 April 2011

Dinner paling gempak ...

 abis exam tadi ... kami terus lepak di sek. 15 .. ni gara gara si zura yg mengajak kami makan burger special nih ... serius memang nampak sedap gilak .... tapi disebabkan kedai beger tu jam 7 baru bukak ... soo aku ngan kengkawan makan Nasik Ujang ... sedapppp... pedas berapi ... tapi ...PERGHHHHHHHH... takbley nak cakap .... layan gambar ekkk ...

ni menu pertama nasik ujang ... podeh mak aiiihh.. tapi sodappp...
 ni pulak berger yg di tunggu tunggu selama seminggu ... fuhh tak sia sia ahhh..memang sedap




 
 ngan gerai beger ... sempat agi tu..sooo kalo korang jumpe gerai beger ni kat sek.15 ...jgn lupa rasa sendiri okeh .... sedapp ..


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

sedap tuu

hani@debumelukut berkata...

apa lah jijah ni..terlior habis akak nih.

Jijahh @ f.k berkata...

kak : terbaekkkk ....

Tanpa Nama berkata...

Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky