keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 20 April 2011

Hari Penentuan

 Ok ... ini lah harinya utk keluarkan semua data data yang telah di proses semalam ... jam 2.30 pagi baru nak tido .. tapi yg tak best nye ... baru je aku nak lelap .. ada lak manusia ni SMS ... argh ... dah tu panjang berjela ... bila aku tak balas .. siap hantar lagik sms .. tanya dah tido ke ape .... aduuuu ..orang ke kayu????..kang kalo aku balas cakap main bola pepagi buta ni ... ada lak kena sawan kang ...

pagi ni ... jam 6 lagi dia dah sms lagik ... ahhh musnah harapan nak bangun lewat ... bila aku jawab .. mula laaa sms bertalu talu .... dah macam polis lakk .... ni salah satu sebab aku cepat boring.... siap cakap lagi .. i guess my sms is disturbing u rite? sure u want to continue your sleeping ... abehhhhhh....cemano nak tido kalo sms ko macam peluru menerjah HP aku ni ... satu aku balas .. 2 masuk ... ahhhh boring gilak ....

yg ok nye pulak .. geng opis semua tak cari .. takde langsung SMS tanya itu ini atau cari aku .. hehehe menjadi gak strategi aku tampal notis kat monitor tu ... lagipun keje semua aku dah siapkan.. hmmm carik la orang lain lak ... ramai lagi unit aku tu ha... bukan atas tengkorak aku je nak pikir semua ..

lapo la pulak ... rasa dah berdangdut dah usus ni ... tapi malas nak kuar ....sangat sangat malas ... okeh .. nak pegi isi tank dulu ....wat nasik goreng sempoi je dah la .. kenyang gak ...kan?


cau cin cauu ... wish me luck okehhh....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

rara pinkmafia berkata...

gud luckkk.hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky