keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 3 April 2011

Jijah @ IPOH

Salam all ... semoga semuanya Ok dan ceria ... kali ni jijah bersiaran dari bandaraya IPOH ... ape jijah buat kat sini ? well ... esok ada majlis penyampaian sijil kepada cikgu cikgi KEMAS ni ha ... baru baru ni murid murid yang dapat masa di INFRA ... kali ni ... cikgu cikgi lak ... programnya berlangsung di kediaman Menteri Besar .. kat tetengah bando ni ha ... cantik pemandangannye ...
kami gerak dari office tadi pagi jam 10.30 ... sampai sini dekat nak kul 2 dah .... terus masuk dewan ...

 lain bebeno muka depa .. maklum laa .. udah macam terima diploma gayanya ... siap ada gamelan tauu ... ada kelasss .. takpe la .. sekurangnye .. sok bila tengok sijil .. teringat le penah terima sijil ni haaa ... di rai ape bagai tu .... soo anak buah aku di negeri seramai 40 orang je ... syukur ...

kali ni kami datang sebagai tetamu je .... tolong ape yg patut ... tapi yang best nye ... sempat lagi kami buat aktiviti gegirl ... manicure... pedicure ... facial ... hmmm ... ngalahkan orang nak ambik sijil je ni ... hahahah ... ape leh buat ... terover laks ... yan gambar mana yang ada ni keh ... esok kalo sempat aku online lagi ... insyaallah ....






part ni paling best .... lepas dah merias diri ... manicure n pedicure ... makan .... lepas makan .... durian time ... kat sini banyak durian tuuu .. sesedap tuuuuuuuu ... hiii bestnye kalo ada dusun ... leh makan banyak banyak ... freeeee .. ahaks ... ada sesiapa ada dusun ?









~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

ratusiput berkata...

wah siap ade manicure n pedicure...tak pernah ade xperience buat mende ni lg.kalau free cmni bestkan.leh merasa...

Oasis berkata...

Sronok tengok teman teman bahagia

iDAN berkata...

bulan sudah pergi ipoh boleh sesatlah pula sebab tak cam sangat jalan sana sejak banyak amat jalan sehala...

tahun 1977 tinggalkan bandar ipoh bayangkan betapa lamanya; sempat ke Taman Dr Seenivasagam tapi nampaknya banyak perubahan...

panggung wayang tempat sy lepak zaman bujang semuanya dah jadi kedai

Jijahh @ f.k berkata...

hmmm mesti kedai yang jual barang kawen @ goun tu ekk ... ahad banyak kedai tutup la ... boring je rasa ..

tapi kan .. taman tu aje pun dah macam susah nak menyebutnye encik idan wehh .. heheheheh

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky