keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 6 April 2011

citer pagi ni

 pagi ni rasa letih jer ... agaknye sbb kurang rest n otak serabut ...isnin petang aku sampai kat umah ... sorang manusia pun takde ... haduuu ... tapi rindu kat anak buah nye pasal .. terus la pi ambik dua dua ... semalam aku kuar dari office ni jam 9 malam ... takde manusia dah ... sampai umah dekat nak kul 10 ... si syatrah turun dari tangga terus menjerit panggil Acik Mieeeeeeeeeeeee ... bupp ... lompat atas aku ... herkkkkkk ... rasa nak terkucil pun ada ... dia dah besar skang ... dah sama berat macam sekampit beras 10 kg ... layan jerrrrr ... sok beso mana dia nak cenggitu lagi kann ? ...

yg pastinya bila malam ...rasa sangat hangat ... berpeluh peluh ... kalo bukak tingkap .. nyamuk masuk la pulak ... nyamuk skang ni semua dah berevolusi .... ubat nyamuk terpasang sampai pagi pun ... still ada juga yg kokak aku .... siap la dia kalo aku dapat ... penyet sampai lumatttt... hehhe kalo dulu masa aku bela ikan laga yg sirip lebar tuu ... memang saja aku tadah kaki pepetang hari .... tangkap seko seko kasik ikan makan ... sihat bulat ikan tu sama macam tuan dia ... hehehe ...

tadi pagi dalam radio sinar ... ada sorang caller citer pasal bini n kucing kucing dia ... seko ibu kucing dengan 4 eko anak dia ... dah la ibu dan anak mengandung .. tambah lak bini dia pun ngandung ... hahaha macam berjangkit lakk ... murah rezeki dia kot nye ...  tapi kena jejaga juga ... penyakit bawaan dari kucing tu bahaya utk ibu mengandung ... boleh menyebabkan kecacatan ...

seminggu dua ni susah sangat nak jumpe dia .... lagipun timing memang berbeza abis ... kita siang .. dia malam ... lagipun time keje dia pack ... kekadang je la dia sms ... kalo nak tunggu dia abis keje .. gamaknye kena laa aku berjaga sampai jam 2 pagi ... ohh tidakk ... skang ni dah tak larat macam dedolu ... online 24 jam pun takpe .. tambah lak keje skang dah tak macam dulu .. penat otak means badan pun rasa flatttt ... mmmm ape leh buat ... cool aje lahh ... 

 okeh ... nak mula keje dah .. banyak kejee skang ni ... tak sempat nak joging lagi ... tambah lagi nak peksa final ni ... lagi laaa serabut otak .. ape satu tak baca lagi ni ... sok dah abis peksa .. aku joging habis habisan ...
have a great day all .... cau cin cauuuuu .....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

NM02 berkata...

haah.. kita pun dengar pasal citer anak kucing tu.. kelakat plak

Oasis berkata...

Jijah jijah...byk betul citer nye. Hehe

Tapi skrg ni mmg panas bila time mlm.

iDAN berkata...

emm! Teja anaknya empat ekor; semua mati, dia mmg tak pandai jaga anaknya macam ibunya si Topeng; kutu banyak amat pada badan Teja; dah taruh ubat pun masih bertambah... pakwenya banyak amat kut!.. dahlah botak belaka pakwenya.. bongkok lagi...

Kemuning nampaknya pandai jaga anak; beranak kira-kira dalam minggu yg sama dengan Teja; anak tunggal.. Kumoren namanya; dah makin besar & makin lincah bermain.. semua kucing datang; manja & makan tidur di rumah kami!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky