keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 8 April 2011

Syatrah Lagi


 tadi pagi si syatrah lepas mandi n pakai baju semua ... naik laa kat tingkat atas ... bapak nye tengah mandi .. soo dia pun jerit laa ...

Syatrah : Bapakkkk ... harini syatrah nak naik basikal lagii ... (semalam bapak dia pegi sekolah naik basikal jer .. soo syatrah duduk kat kerusi budak sebelah belakang tu) ... 

lepas dia cakap ngan bapaknye .. terus dia datang ngintai kat pintu bilik jijah n cakap ....

Syatrah : Ape cikmie duduk duduk kat situ ??? (sambil tunjuk kat bucu katil jijah)

Aku : Cik mie pakai losyenn ... (sambil pandang cermin nak pakai lipstic) ...
dalam hati perasan gak .. apasal budak ni tak gegerak lagi dari pintu aku??? ...

sekali aku jeling ... baekkkkkkk punya dia dok melopong mulut tu dah macam dia lak nak tenyeh lipstick tu ... hehehehe puas aku gelakkan dia ... siap aku suh dia action sekali lagi cemana dia buat tadi ... tapi sebab dah tersiput siput malu ... siap buat mata julin ke atas tu haaa ....

sblm dia turun bawah .. aku suruh dia pose satu agi kat tangga tu ... baekknye lentok ...

bulan lepas di ambiknye pisau cukur bapak dia ... abis kening sekerat di cukurnya ... agaknye dia nampak bapak dia dok shaving pepagi ... udah tu takde janggut .. di talanya kening yg ada bulu tu haaa .... haduuuuuu ... cacat sekerat ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

budak memang cam tu pantang nampak kita tenyeh lipstic, kita tak delah muncung sangat, tapi dia yang muncung lebih-lebih sama cam firdaus.itu belum dia menerai berlipstic.

iDAN berkata...

tak apa anak perempuan minat gincu, kalau anak lelaki payah jadinya...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky