keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 7 April 2011

tetiba jadi tumpuan ....

 tajuk ni sama macam tajuk dalam sinar tadi pagi ... tetiba jadi tumpuan ....
heh tapi yg ni versi jijah .... kesahnye berlaku masa aku belajar di tengah bandar Alor Star ... soo satu petang lepas habis kelas ... aku jalan kaki ngan kengkawan ikut jalan belakang menuju ke stesen bas  Alor Star tu ... masa tu kat tengah bandar lagi .... skang dah pindah kat langgar ek ?? heee tak ingat ahh ... lost ...

sooo masa aku dok jalan ngan kawan aku 3 orang tu ... seingat aku lieyza n ayang ... alih alih kami jadi tumpuan ... leh katakan kalo ada orang kat tetepi kaki lima jalan n depan pintu kedai mesti orang tu tengok ke arah kami ... memula ok lagi laa .. tapi kalo dah 10-15 langkah orang dok nengok lagi .. tak ke pelik??

mula laa kami dok tengok kiri kanan.. kot laa kain tercabut ke .. terkoyak ke ... haru sehhh .... then aku tengok ko .. ko tengok aku ... memasing dah naik cuak ..... sekali kami pandang belakang ....

upenye ada "AHKAK" yang meletup verry the vogue the vasss. orangnye sangat tinggi n huge (besar dan tinggi dah macam wrestler nye orang tu haaa)  .... berbaju jarang berwarna sangat striking tapi nampak baju kecik kat dalam ... atau lain kata .. sangat sangat seksi ...

mekap kat muka punya la tebal... cantik sangat ... siap berbulu mata panjang lagikkk ... humang aiii seksi abis koooooo ... jalan dah lenggang lenggok kalah cik kiah ... nasik lemak 8 hengget tu.... jgn kira laaa cemana lagi gegar nye haaa ... kami pun naik malu nengok nye ...

hehehe baru laa lega rupanya bukan kami yang jadi tumpuan ... ... dan dan tu kami lalu kot celah lorong kedai tu ha .. asalkan tak jalan kat depan AHKAK tu la ... tapi in the end kami jumpe dia balik kat stesen bas tu ... hehehe memang dia meletup kebaboo glamer habisss .... ;)

~ It'S OnLy Me ~
weeee

6 ulasan:

safura pinKissh berkata...

yg penting bulu mata sempat plak dorg nk lekat kn pepagi ni eh.

dyea irdina berkata...

yg tiruan tu mmg kan..lebih voque dr kita yg asli..no wonder la lelaki leh nak langgang dorng ni..padahal klu pok balik tu pun lelaki jugak..ish!ish!

NM02 berkata...

argghh.... gambar tu yang tak leh tahan... hehehehe

ratusiput berkata...

ehehe...nasib baik kan...tp secara tak lansung sti org jeling2 gak kite skali...

alfa juliet berkata...

minta dijauhkan

iDAN berkata...

nasik lemak 8 hengget... pernah perasan di Astro nasik 50 sen yang disebut heronya... emm! dah 8 hengget ini mana tak semua teruja..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky