keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 21 Mei 2011

1st Class...

 Hari ni badan masih demam ... tapi harini student akan keluar praktikal .. group satu ...

semalam sebelah petang aku skip kelas.. malam pun aku skip ... serius tak larat nak bangun ..badan aku rasa ketar dan lemah longlai takde kederat ..abis semua sendi aku sakit sakit...telan ubat dan aku tido tak sedarkan diri .. dah nak abis sepapan aku telan panadol tu....

 Panadol active fast yg staff aku beli .. tinggal 3 bijik.. punya la aku telan bagai nak rak ... bila baca belakang dia ... untuk pening kepala.. migrain ..sakit sendi ... cesss

then aku mintak driver Swak belikan sepapan ... nahh dia belikan uphamol 650 .. aku baca.. untuk pening kepala.. telan gak la sebijik ..mana tau leh baik demam...

udahnye tadi masa dekat pekan BAU .. aku turun kat kedai dia n beli sepapan panadol .. dalam kereta lagi aku telan dua bijik .. balik dari praktikal tu .. aku telan lagik dua.. dengan perut kosongnye .. cumanya aku minum susu buah je .. jadi la alas perut...
now aku dalam kelas .. dah kurang sikit panas badan ... cumanya sejuk aircond ni ..shiver .. tak tahan sehh...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Bapak berkata...

semoga cepat sembuh

Azhariah Zuber berkata...

yg terbaik memang panadol putih tu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky