keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 9 Mei 2011

apasal tah ...

hmmm ... aku tak tau laa ape yang terjadi sebenarnya ...
aku rasa takde lak aku menimbulkan isu atau ada selisih faham ...
tetiba je orang di sanun tu diam jer ...
aku YM dia tak jawab ...
aku sms .. tak sampai sampai (pending) ...rugi credit je kang .. hehehe seringgit tu leh beli teh tarik aku pepagi woo .. (bukan berkira okeh- tapi kalo orang tak hargai .. baik aku buat menda lain .. sedekah kat masjid lagik baguss)
serius nih ...
ataupun dia datang bulan ekk ?? aku ingatkan pompuan je ada bulan ..
lelaki ada gak ke ? hahah time datang angin dia jer ... takde mood .... takde mood je silence .. bila silence je takde mood .. muehehehe ... ayoyoo apa macamm ..


Biasa kat umah aku je banyak angin pusing tu ... ada 3 kepala angin la katakan ..
tapi aku rasa aku la yg selalu naik angin ... hehehe (kutuk diri sendiri takpe)
soo ape pun .. aku harap dia ok jer .. n cecepat contact aku bila angin dia dah hilang .. tu pun kalo dia nak cari aku ler .. kalo takmo .. aku nak buat cemana ....

setakat ni .. aku takmo dah mesej .. atau sms .. atau email .. atau YM kat dia ... dah cukup limit dah ..
biar je lah ... ada la tu ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

8 ulasan:

pija berkata...

alaaaaa.. biasa la tu kak.. kejap je tu..

nurayunni berkata...

lelaki nie kalau dtg buln lebih pde pompuan lgi..hehe

nurayunni berkata...

lelaki nie kalau dtg buln lebih pde pompuan lgi..hehe

nurayunni berkata...

lelaki nie kalau dtg buln lebih pde pompuan lgi..hehe

khunsuriyatit berkata...

wat dhekkk jew...biasa la..orng cenggitu jgn dilayan..angin puspus tu...

makdara TERdiva berkata...

lelaki kalau dah sentap! buruk!

biarkan jer sampai bila dia nak berangin.. :D

azmnor berkata...

Salam Jijah...,

relax jer....nanti baik laa tu...

wa khairul onggon berkata...

Haippp.. sape yg mengata lelaki tu? ehehehe... Sabar je lah.. Bersangka baik dan bawak bersabar.. InsyaAllah semuanya ok :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky