keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 14 Mei 2011

apasal?

 hmmm apa kena ngan blogspot semalam? langsung tak dapat bukak ... teringat blog aku kat dalam 360' ..lama jugak aku dok bersawang dalam tu .. dah banyak entry aku post dalam tu ... last last dia nak offkan n suh copy ke blog lain ... hmmm frust je rasa ... then ..bukan boleh copy pun ....aku save dalam pad je ...jadi le ... dari hilang terus ..

walau ape pun ... aku suka blog .. sekurangnye dapat release stress aku n juga kongsi ape aku rasa ... i like ;)

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Farhan Zulhusmi berkata...

i like 2,3,4,5,6,7,8..hehehe....
emmm..
seronokan berblog nie...

Jijahh @ f.k berkata...

hmm tu la pasal kann ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky