keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 Mei 2011

cendawan ...



 harini ada orang jual cendawan tiram fresh ... huuu sedap tuuu ... nanti malam nak buat tempura cendawan tu je lah ... sedap kalo cicah sos cili ... tambah lak panas panas ...

tengah sembang ngan makcik cleaner .. dia tanya lak bape engget aku beli ?? .... aku offer dia kalau nak sebungkus ... tapi dia cakap dia makan cendawan sisir je ... alamak .. sedapnye acik wehh .... teringat ibu buat rendang kerang campur cendawan sisir tu ... mavelessssssssss ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

azuha rahimi berkata...

feveret2

hani@debumelukut berkata...

cendawan sisir goreng dgn daging..sedaaaaaappp

Jijahh @ f.k berkata...

hani ... buat cemana tu? nak cuba gak la ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky