keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 11 Mei 2011

Cikgu marah : aku atau Syatrah?

 
Tadi masa bergumbira aku ngan syatrah ..  lepas baca buku cerita .. tulis ABC... then belajar BI sikit .. then sampai laaa masa dia nak menyanyi ...
yang aku tak tahan tu ..cecepat dia lari cari seluar sekolah dia yg kaler purple tu ... aku tanya ..

Aku : laaa apasal pakai seluar sekolah???

Syatrah : ye lah ...sbb nak nyanyi .. (sambil melompat lompat kekanak ribena.. dia pun mula nyanyi)
BANGUN PAGI ....
GOSOK GIGI...
CUCI MUKAA ... 
LEPAS MANDI ... PAKAI BAJU ... PEGI SEKOLAHH ....

Aku : Hiiiiiiiiiii syatrah tak malu ... pakai baju jerr?? seluar?


Syatrah : (sambil sengih..n mula nyanyi balik ...)
BANGUN PAGI ....
GOSOK GIGI...
CUCI MUKAA ... 
LEPAS MANDI ... PAKAI BAJU ... PAKAI SELUAR ...PEGI SEKOLAHH ....
 hERKKK.... agaknye.... angin tak cikgu dia esok bila dia nyanyi cenggitu? tak pun mesti dia cakap kat cikgu tak malu sbb pegi sekolah tak pakai seluar .... HAHAHAHA... agaknye .. cikgu dia marah kat Syatrah ke ?? atau marah kat aku ??

well esok tak dapat nak go blog pepagi ... sbbnye jam 7.30 dah gerak ke Melaka ... harapnye dapat la aku jejak kaki kat 7 premis tu ...  kalo sempat .. aku online dari tempat kejadian .. whhh dah macam pemberita sehhh... eksyen lebehh ...

okeh .. nak tidoq dulu .. dah jam 12... esok kang takut sleepy lak ... Good nite n have agreat day tomorrow for all ... Cau cin cauuu....

 gambo header dulu .... sweet je syatrah ... time ni dia memang selalu jadi model utk bapak dia ...

~ It'S OnLy Me ~

weeee

4 ulasan:

nurayunni berkata...

marah dekat mak die kot..hikhik

azmnor berkata...

Salam Jijah...,

Selamat bertugas ke Melaka....

rasa-rasanya cikgu buat correction kat lagu tu....hehehehehe....

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

asal lagu tu...mukin
murid tu dah pakai seluar dahulu..
he he


Wassalam

Azhariah Zuber berkata...

comel nya syatrah..siap pakai suar skeolah tu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky