keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 20 Mei 2011

demam lagik


uhhh dugaan lagik ... Jumaat lepas aku demam, batuk, selsema n tosil bengkak ...sib baik sempat baik sebelum aku gi Sarawak ... nampaknye tak bertahan lama ..... semalam suhu aku naik melampau ... jam 1 tgh aku dah telan sebijik panadol n terus tido sampai la jam 2.15 ptg ... sedang elok kelas mula 2.30 ptg ... kalau ikut hati .. mau je aku mentenuk dalam bilik je ... biar bebetul sihat dulu .. tapi .. ape pulak kata dorang nanti ... urusetia yang tak setia ....
semalam jam 7 makan malam ... aku telan sebijik lagi ... sblm tido jam 12 aku telan lagik ... tak dapat tido ... bila tak selimut ... rasa sejuk giler ... bila selimut lak ... rasa panas ... heee aku memang tak suka selimut ... last tadi pagi jam 4 ..aku gagahkan diri bangun n telan lagi sebijik panadol ... alhamdulillah pagi tadi badan aku dah kurang panas ... berpeluh peluh basah baju ... dah telan ubat tu baru aku leh lelap mata ....

Jumaat  pagi .... badan aku masih lemah ... sakit segala urat saraf aku .... jalan ke kantin n kelas pun dah macam orang tak dak kederat .. arini semua dah ada ... soo harapnya takde la teruk m makin melarat ... esok dah nak ke lapangan ... Sabtu n Ahad ... sepanjang hari lak tu ... kalo makin teruk ... gamaknye petang ni aku nak kena excuse la .... hmmm buat kali kedua aku demam masa dalam kursus ... hehehe tanda-tanda awal aku dah lemah antibodi .. udah tua ... hehehe...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

makdara TERdiva berkata...

bukan dah tua..cuma tak muda lagi jer..hehe!


mkn ubat & rest byk2

hani@debumelukut berkata...

rajin2 telan ubat..

Hambali ® berkata...

air kosong kak jijah.
banyakkan air kosong walaupun ketika sihat.

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky