keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 3 Mei 2011

Jalan-jalan ... makan lagikk ...

 salam all .. ape kabar semua? cewah .. macam DJ lak ... well ... dah lama bercuti tu .. pagi tadi mesti ada yg malas nak kuar dari selimut kann ?? tambah lak ujan ... huuu sejuk sejuk tuu pelok bantal .. syahdu ohhhh ...
tapi arini perasaan lebih pada nak relax lagi kat umah ... maklum le .. santai abess ... nama je cuti .. tak duduk umah pun .. asyik kuar jerr ...

Sabtu - g opis .....ngan Syatrah (saja bawak dia jenjalan)
Ahad - G 1 Utama ..... dengan Vicky
Isnin - G KL ..... Ngan Adik n Family

soo citer yg terkini je ekk ... semalam kuar makan makan ngan family ... biasa kalo nak makan nasik arab .. memang la Paklah suka bawak pi AlRawsha ... dari bangunan lama dia yg kat banglo besau tu .. sampai laaa dah macam istana besarnya kedai dia ... hehehe kalo dulu murah sikit ... skang dah tempat ekslusif .. rega pun naik laaa 50% ... sib baik portion dia sama jugak .. kalau serving makin kecik .. tapi harga makin naik .. memang laaa tak seronok ...

hujan lebat betul semalam ... masa balik tu rasanya dah 30 minit hujan turun tak berenti .. memang tak reda reda ... redah juga lah ...

si faris awal lagi dah tido lam kete ... sama macam syatrah .... tido gak kat mak dia ... sampai umah .. sambung tido terus ... maklum laa ..perut dah kenyang ... sekali ngan adik faris makan nasik arab tu ... mak nye suapkan ... skang dia dah tumbuh gigi ... sebatang je .. baru kuar yg tunggul tajam tajam dari gusi dia .. isk .. geram tengok dia menyengih .. pandai betul gurau n gegelak besar .. tambah lagi kalau akak dia yg usik ...happy je dua orang tu ... tak sabar tunggu dia pandai jalan ... skang ni baru belajar bertatih ... akaknye dulu .. terus belajar berlari ... laju jer .. agaknye sbb badannye ringan ... si faris ni .. 10 bulan dah 10 kilo koo .. lenguh kalau dukung ... kalau peluk tu .. penuh macam peluk bantal ...

okeh la ... sampai sini dulu ... skang ni banyak menda nak kena settle .. tak lama lagi nak pindah office baru .. soo kena mula pack barang barang ... then yg hakiki kena kejar gak .. kursus akan bermula tak lama lagi ...

gambar kat atas tu semua gambar pinjam ... aku lupe nak bawak EXTERNAL HD aku .. sungguh haruu .. sekali ngan pass pintu aku tak bawak ... hadu laaa ... haruuu ... ni la salah satu sbb aku tak suka tukar tukar beg ... hehehe careless aaa minah ni ...






~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

azmnor berkata...

Salam kenal Jijah..,

Wahhh....makan besaq nampak...taper sesekali bukan selalu tambahan Public holidaykan tak gi holiday mana-mana jalan jalan carik makan pun best...mmmm

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky