keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 4 Mei 2011

jaman kekecik dedolu ...

 hahah  nak gelak dulu sebelum cerita ape ape .... pagi ni terjah facebook ... soo jiran sebelah ni ha .. tetiba dia tanya lak sape budak yg dalam list aku tu ... budak tu anak jiran aku ... dari kekecik baby sampai dah beso .. dari montel montel sampai la dah cun melecun ...alhamdulillah ..

bila ingat dia .. teringat laa dialog dia masa kekecik dulu ....

aku : mak mana? (sbb masa tu dia dua beradik dok main kat umah aku)
adik : mak mandi ...
aku : abah mana? (ye la .. takot gak bebudak ni kena marah kang dok merayap kann)
adik : abah mandi ...
aku : aik .. takkan dua dua mandi?? (heran gak ni)
adik : lahhh .. biar lah ... kan tu laki dia ....
aku : hahahahahaha lawak tul budak kecit ni .... dah la comel bulat montel ... mulut pot pet pot pet .. comel jer

gheeee gambo hiasan dari goo aje keh ....

tapi kannn .. aku nengok gambar dia tadi di facebook ... jumpe yg lebih menarik ... hiks .... tetiba teringat jaman dedolu .. dan dan tu rasa maluuu ahhh .... kenangan lamo mengusik jiwo ... ahaks ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

5 ulasan:

NM02 berkata...

mulut anak2 mmg bercakap benar... amek, kan dah kantoi mak pak dia mandi sama. hahaha

Jijahh @ f.k berkata...

hahah tu la pasal .. tapi cara dia jawab : biarlah ... tu kan laki dia ...

azmnor berkata...

Salam Jijah...,

budak-budak buat apa pun comel...

hehehehehe....

sok sok dah jadi mak bapak pandai pandai laa cover line jgn tranferance sgt....

Azhariah Zuber berkata...

budak pandai tu..hehehe

ayie berkata...

ingatkan jaman ape la td..haha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky