keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 12 Mei 2011

kuih Udang ..

 heeee berjaya juga merasa kuih udang di Melaka semalam ... asalnya aku dengar dalam radio je pasal kuih udang ni ... hebat je aku rasa .. sbbnye cucur udang ni kalo nak cakap .. biasa je .. tapi kalo dah masuk lam radio .. soo aku rasa macam best laa kot ... Terima kasih kat staff aku sbb bawa minum petang kat gerai ni ...

memang ramai betul orang makan kat sini ... silih berganti ... orang bangun je .. tak sampai 3 minit dah penuh balik ... belum campur lagi dengan yang dok bungkus ..berbungkus bungkus la senang cakap ...

soo rasa dia memang ok la ... sos dia sedap .. rasa kuih udang pun best ... secukup rasa ... dalam pinggan tu... portion utk 5 orang makan ... LICIN... hahah tak tau la sbb sedap atau lapar ... hehehe .. maklum laa .. dah memantau satu negeri Melaka .. mana tak lapar nye ...
tapi memang laa panas cuaca sekarang ni .... kuar masuk kereta .. jalan sana sini .. humang ai ... satu badan atas bawah semua peluh ... takyah masuk sauna atau gym ... hahaha cemana gaya kalo pegi memantau satu Malaya ni ha .. mau bila masuk opis ni .. badan aku dah selim sikit aa kot ... hehehehe  tak pun lagi beso ... sbb asyik makan yg sesedap jerr .. hiks ... rezeki jgn ditolak ye dakk ??

ape pun ... aku suka suasana di Melaka ... aku rasa macam lalu kat kampung kampung jer ... tenang je suasana dia ... nanti nak ajak geng skandle pi jenjalan kat Melaka aaa ... nak gi mini Malaysia ... lama giler tak pegi ... masa darjah 6 je dulu .. lama dah wehh ... tentu dah lain skang ni ... buaya-buaya kat taman buaya tu pun mesti dah ada yg dah arwah .. heheh ..

 Okeh ... cukup dulu la sampai sini .. nak proceed keje lak ... ni tengah prepare utk kursus Celik Huruf di Sarawak lak .. minggu depan fly ... hoyeahhh .... Chaiyoooo Chaiyoookk Jijah ... teryskan usahamu gabann ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

syanasaid berkata...

lapar plak tgk gambar sate & cucur udang tu

wa khairul onggon berkata...

Aduh lapauuuu hehehe Favourite tuuu... *gulp*

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky