keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 12 Mei 2011

lecey ahh...

haduu .. tadi pagi lepas post entry je ... lepas buat keje siap 2 kotak .. aku pun nak check aaa komen korang ... sekali aku nak bukak tak dapat daaa ... siap kuat page BLOCK page tu ... haduuuuuuuuuuu ..dia buat dahhh... abis semua nak sekat ni ... ape yg tinggal ?? hehehe tak lama intenet pun dia potong gaknyerr?? .. HARUU ...

Jijah : ayoyo ... jgn laaa block BLOG n YM .. heheh yg lelain nak sekat pun .. sekat laahhh ... wa pasrah .. hiks ..

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky