keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 8 Mei 2011

Minum Petang

petang tadi menu nye ialah murtabak ... serius .. dah lama giler tak makan murtabak... last masa bulan puasa .. tapi murtabak ni special sikit... dah macam ala-ala murtabak diraja .. cumanya dia takde la banyak lapisan... satu lapisan .. tapi tebal ..adik beli di UNITEN tadi petang .. soo kalau teringin tu.. boleh la beli kat sana yerr...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

9 ulasan:

AL-QASSAM berkata...

Sedapnya..

norh berkata...

ho ho ho..besarnya, untuk brapa org ni?

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

tak ada beli lebih ke....

tak nampak kedainya drp tepi jalan tuu

Wassalam

hani@debumelukut berkata...

kalau kat kelantan, famos murtabak raja.
murtabak ni nampak sedap ni..simpan satu keping buat akak yer.

Mrs Nazar berkata...

memang murtabak diraja la..akak...fuhhhh.. mintak la sikit.. tebalnyer....sedopppp

Jijahh @ f.k berkata...

hahah punya laa tebal ... dari petang sampai ke malam baru laa abis .. banyak kali angkut .. makan sekeping je dah kenyang ..

azmnor berkata...

Salam Jijah...,

wahhh....minum petang ala raja-raja...hehehehe...saya pun minggu lepas makan martabak....tp yg biasa jer...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

tebalnya murtabak tuu..

.:Mama Dhia aka Yana:. berkata...

penah jugak makan murtabak tu..
x silap harge Rm3.. x tau kot dah naik harge..
mmg besar & tebal..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky