keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 30 Mei 2011

Pasar Serikin ke pasar Satok

 Hmm ... balik dari kelas praktikal ... rombongan kami yang terdiri daripada 4 buah van dan 1 pajero singgah di pasar Serikin ... aku jalan tak sampai 5 minit .... sbbnye masa tu badan aku dah mula berpeluh .. seram sejuk ... udahnye aku pegi balik kat deret kedai (tempat pajero parking) n beli air 100 plus & telan panadol ... tak larat ..
rugi jer rasa .. dah la 1st time pegi ... takpe la .. ada rezeki lain kali aku dapat jalan lagik ... ni gambar gambar yg sempat aku cilok dari kengkawan ...


kada dorang ... selalunya hari Sabtu dan Ahad ramai orang ... tapi masa aku pegi tu .. orang takde sangat ... maybe sbb dah tengahari dan juga ... belum gaji ... aku sendiri pun masa pegi sana bawak RM100 jerr .. hahaha naseb ler ... tapi aku rasa harganya tak jauh sangat dari kedai kedai di water front tu ... leh tawar menawar lagi.. tapi tengok nasib la kann ... sekali ni aku tak beli ape pun .. just buah tangan utk kengkawan ..


then masa sebelum nak ke airport .. kami singgah pulak ke pasar satok .. beli ikan terubok masin ... beli 2-3 eko ... jadi lerr .. nak bawak balik kampung nanti ... kek lapis tak tau aaa sempat ke tidak ... anyway .. sekarang banyak dah kedai yg offer untuk buat penghantaran pos ... nak dengan tidak jer .. tambah lak penghantaran barang sekarang dah cepat .. sehari dah sampai .. soo sempat la kann ... kalo dah pegi kedai tu .. rambang mata lak nak pilih ..udahnye aku pilih kek lapis keju n masam manis jerr ... senang citer ... (heee gambo terubok n kek lapis tu pinjam dari mrGoo jer )... tak sempat nak snap gambar sangat masa nak balik tu ...tak teringat pun .. hahaha otak dok teringat airport jer ... hiks ... 

heee harini ada orang ajak pegi ke komplek kraf lak .. best nyerrr ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

wa khairul onggon berkata...

Wahhh... Saya pergi Serikin mesti time panas terit.. Rasa nak pengsan pun ade hehe.. Klu hari redup atau hujan sikit2 best jugak.. Mcm2 ada kat sana kan..

♥Mrs.Eady♥ berkata...

best nyer brjln :)

Azhariah Zuber berkata...

harus pg sini kalau mai sarawak eh

aDieyZa berkata...

bestnyer cuti2!!! nak kek lapis cikit boleh?? hihihi

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky