keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 10 Jun 2011

Breakfast

 Hari ni aku sampai awal kat office ... jam 7.10 aku dah punch .. nak pegi makan terus .. alamatnye aku tolong bukak kedai laaa ... biasa dalam 7.30 baru semua kedai siap susun n meniaga .. soo tunggu la kejap sambil baca paper .... sunyi weh .. semua jiran n kengkawan aku takde kat opis ni .... hari ni lagi la pulak ... yg saki baki tak pegi sukan Makspen tu ... pegi seminar la pulak ... haduuu .... tambah sunyi laaa ... baris aku duduk ni tinggal aku ngan Shidah jer ... elok la sangat

sarapan pagi .... sampai kat kantin .. nengok mee goreng..meggi goreng.. nengok bihun ... nengok nasik goreng yg pelbagai jenis tu ... terus rasa kenyang .. ape menda yg aku jarang makan ekk ?? nak makan bihun soto atau mee rebus?? ... pagi la sangat ... perut takmo makan sup pepagi.....hmmm no no no ... jeling jeling lauk pauk yang ada ... halamak ... sambal tiramm .. sedap tu .... skang ni aku giler makan sambal tiram tu ... tak kira sarapan ke .. lunch ke ...

hahah .. aku memang macam tu aaa .. aku akan makan satu menda yang sama sampai aku rasa jemu ... kalo dulu ikan keli sambal ngan sayur taugeh ... teringat kat Jhonny ... dia punya minat kat mamat yang meniaga kat medan selera Bernama tu ... hari hari dia ambik order dari kami ... soo aku macam biasa ... ikan keli sambal ngan taugeh ... sampai satu hari ...

Jhonny : Amie ... ko ambik la lauk lain pulak ... aku segan aaa ... budak tu sampai dah tau aku nak beli ape ..
Amie : hahahah ye ke Jhonny ... abis ko cakap ape kat budak tu ?
Jhonny : aku senyum je la ... aku cakap orang kirim ... 
Amie : hahaha cian kat koo .... aku tak tau nak makan ape .. ko beli je laaa ape ape yg sedap ... 

udahnye time dia balik .... lauk sama gak ... hahahahah..tau pun .. kalo dah main banyak banyak lauk .. walau tak makan .. tapi akan rasa jemu kalo dah itu yg di tengok hari-hari . ...

Jhonny ..Jhonny ... ape kabar ekk dia sekarang ..


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky