keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 14 Jun 2011

Dah Sarap?


 Gheee .. korang dah sarap ke ? semalam jijah sarap mee goreng n lunch makan mee rebus ... soo satu hari suntuk pening kepala ... takmo dah makan mee pepagi ....

hari ni makan bihun lak ... harapnya tak pening la ... tah tah sbb dorang letak banyak perasa kot :-? biasa takde la pening teruk sampai macam tu sekali ... dan dan tu rasa macam nak tido je ... sib baik laa dah jam 6 petang semalam dah ok ... soo takde la driving dalam keadaan ting tong ...

tadi pagi hujan lebat giler .... time hujan lebat laaaa Hp dah nyanyi nyanyi ... time hP nyannyi laaaa hujan nak turun dengan lebatnye .. saja je tauuu dengkis ... tapi sbb awal lagi ... jam 5.50 .. heeeeee lagi kemas aku peluk bantal ... dan dan tu rasa macam nak cutiii jerrr hari ni ... hehehe ...

Tempat korang hujan tak?


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Bapak berkata...

ipoh ni cerah je..hhehe

SURIA AMANDA berkata...

KL Sentral nak hujan....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky