keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 4 Jun 2011

Faris yang demam

 Perjalanan balik kampung kali ni memang mencabar ... aku lak .. ape kena semalam .. dengan sakit kepalanya.. dengan rasa nak termuntah pun ada .... before aku memang tak pernah naik kereta duduk belakang kalo perjalanan jejauh .... semalam aku sleepy sangat .. soo adik ipar aku drive belah siang .. aku akan ambik malam ... aku jaga faris di belakang ... cian lak budak ni demam ...

hahah dengan kepala ting tong ... adik lak kekejap bangun ...kekejap nangis nak pegi kat mak dia ... sekali dia MUNTAHHHH... daaaa... aku la pulak yg rasa hijau biru nak muntah .... berenti kat petronas ..cuci semua ... aku lak drive ... beli asam .. beli coke nak buang angin ... baru laaa lega ....

adik lak ... pagi ni dah ok .. dengan dahi bertampal cool fever .. tapi serupa tak demam jerr ... merayap satu umah .... abis sepupu sepupunye si Izzudin n Aniq di kacau ... hisss .. adik ni ... tak padan demam...

hmmm ni gaya gaya adik faris tido lam kete semalam... ngan muka aku yg tengah ting tong ... ahhh pening makkk...

pagi ni masih di Gua Musang ..kat umah abg aku .. soo akan gerak lepas sarap ... si syatrah pun tak sabar nak balik kampung Jelawat tu ...


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky