keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 17 Jun 2011

keboringan melanda ...

sorang manusia pun takde malam ni ... online pun senyap sunyi ...
yg ada kawan aku yg di Oman ... kerakyatan India yg merantau satu dunia utk mencari rezeki .... pernah kerja di Malaysia tahun 2007 ... sampai 2009 .. aku tak pernah jumpa dia in person .. hanya sembang di internet ... tapi dia ok ... fasih berbahasa Malaysia  ... bijakk bijakk ... sampai skang dia masih guna bahasa Malaysia bila sembang ngan aku ...

tapi kesian gak ... jarang dapat balik ke negara sendiri n jumpe ngan keluarga ... isteri dan anak... tu la kann ... nak cari makan ...

aku nak tukar header la pulak .. rasa macam dah jemu lak nengok blog aku sendiri .. hehehe tapi kan ... niat bukak pc tadi nak buat soalan utk project opis aku ... hmmm serabut aaa selagi lom settle .. aku takmo sejarah hitam berulang lagi ... tapi malam ni rehat aje la kann ... takyah aaa rajin sangat .. hehehe .... macam la rajin ... hampesss...

lapar la pulak .. tadi makan sandwich subway jer ... lepas makan memang kenyang laa .. tapi skang dah malam .... :( lapooooooo....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

jangan makan banyak...dah dekat tengah malam ni...nanti...he he

Wassalam

Jijahh @ f.k berkata...

hehehe tak makan dah .. nak tido jer...

wa khairul onggon berkata...

Selamat ptg.. dah ptg dah hehehe.. :P

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky