keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 17 Jun 2011

KL Gangster

 semalam aku ke bukit tinggi .... tak pernah pernah aku balik sharp jam 5 ... semalam over xcited lak ... hehehe maklum le .. nak sampai ke umah aku tu dah ambik masa 1 jam (kalo balik jam 5) .... soo nak ke bukit tinggi lagi ... mau satu jam jugak ... lom kira sampai umah buat itu ini lagi ... kalo tak cepat ... masak lerr ...


soo sampai di bukit tinggi jam 9 lebih kurang ... then dia tak sampai agi .. banyak gak citer yang aku nak nengok ... x men ... pirate of caribean ... Blitz tak kuar agi ... ahhh .. hero best ...

soo dalam banyak banyak citer yang aku sebut ... semua tu dia kata CITER BEBUDAK ... alaaaaaaaaa ... (tau aaa dia dah matured la sesangat :P) ... soo dia suh turun balik ... dia tunggu kat kereta ... ajak kuar minum minum malam dulu ... hmmm ok lahh .. tiket karang beli katanya ....

soo aku oder teh tarik n roti arab ... aku lom makan ...
dia dah kenyang ... awal lagi dah makan katanya ... hehehe ... aku ajak makan sekali ... dia takmo ... 
tah apasal malam ni .. dia diam jer ... biasa ada je dia nye citer ... hehehe aku kalo orang diam .. aku lagik susah nak sembang ... no idea ...

soo 9.45 dah sampai bukit tinggi balik ...n dia check citer ape dia nak nengok ... soo at last ... citer KL GANGSTER ... hmmm .... best gak laa ... penuh aksi ... cumanya masa memula gado tu ... camera fokus kiri kanan ... dah tu ambik close sangat ... tak tau mana satu aku nak fokus ... serabut lak rasanya ... sib baik lepas tu dah ok ... legaaaaa ... takde la stress sangat macam nengok citer DB tu haaa ... gheeeee .. encem gak hero nih ...

layan jer laaa .. orang dah banjer ... hehehe ... pejam celik .. dekat 8 bulan jugak aku tak jumpe dia ... lama gak tu ....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

cikmOt berkata...

memang layan citer ni...banyak aksi..tapi ada gak part touching kekeluargaan kan...

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

seronok menonton berdua dgn dia yerr

Wassalam

jedi berkata...

ye cite nie memg best

wa khairul onggon berkata...

Ramai cakap best.. ni yang nak gi tgk gak ni.. :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky